X

Woning 1

Vakwerk door vakmensen, ook bij complete woningen.

Diensten

Servicegericht en vakkundig

Projectmanagement

Onze projectmanager staat u bij en denkt met u mee. Ons doel is om uw project tot het gewenste eindresultaat te begeleiden.

Projectmanagement

Verbouwen

Het juiste pand gevonden, maar verouderd, te weinig ruimte of verkeerd ingedeeld? Samen behalen we het beoogde resultaat.

Verbouwen

Renoveren

Een oud pand naar hedendaags niveau tillen is een vak apart. Maar wij hebben de juiste expertises hiervoor in huis.

Renoveren

Onderhoud

Onderhoud is bepalend voor behoud van panden. Door onze werkwijze ontzorgen wij en voorkomen we grote problemen.

Onderhoud

Splitsen

Leent uw pand zich voor opdeling in appartementen? Samen met u bekijken wij de mogelijkheden en realiseren wij deze voor u.

Splitsen

Vergunningstrajecten

Ondersteuning bij uw vergunningstraject nodig? Met onze ervaring weten wij welke paden te bewandelen, van begin tot eind.

Vergunningstrajecten

Absoluut vakwerk geleverd. mochten we nog eens willen verbouwen, dan kiezen we zeker weer voor MGF Bouw.

VCA

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aanemers

In Nederland moeten we voldoen aan strenge veiligheidseisen. Om deze reden voldoen wij aan het in Nederlands meeste geaccepteerde veiligheidszorgsysteem: VCA**. Deze certificering betekent dat wij op een veilige en vertrouwde wijze werkzaamheden kunnen verrichten in uw pand en op uw terrein.

De afkorting VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers, maar het is veel meer dan dat. VCA is een compleet en uitgebreid programma waarmee wij objectief en structureel door een externe partij worden getoetst en gecertificeerd. Dit betekent dat wij u als opdrachtgever garanties bieden voor de risicobeheersing bij de uitvoering van onze werkzaamheden.

Zo hebben onze medewerkers een VCA- of VCA-VOL certificaat, beschikken wij over voldoende BHV-ers en een actueel RI&E en worden al onze gereedschappen, trappen, etc. jaarlijks gekeurd door een gecertificeerde keurmeester.

Toon VCA** certificaat

Over ons

Vakwerk geleverd door vakmensen

  • About, first image

Wij omschrijven onszelf als een partij die op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever de best mogelijk oplossing kan bieden.

MGF Bouw en Renovatie bouw en renoveert uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door ons veelzijdig en vakkundig team kunnen we nagenoeg elke klus aan. Onze jarenlange ervaring komt naar voren in een goede dienstverlening en hoge kwaliteit.

Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van (verbouwwerk en renovatie. Van fundering tot dak heeft u bij ons slechts één aanspreekpunt.

Naast onze eigen vakmensen werken wij nauw samen met vaste partners om u precies te bieden wat u nodig heeft.

Contact

Waar zitten we en hoe zijn we te bereiken

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft of een offerte zou willen ontvangen, kunt u middels onderstaande informatie of formulier met ons in ccntact komen.

MGF Bouw & Renovatie

Bezoek- en postadres:
Programmeurstraat 6
1033MT Amsterdam

Contact:
Telefoon: 020 - 630 48 70
Email: info@mgfbouw.nl